Lille Kaya – ny hund i familien

Kaya 8 uger gammel

I overmorgen, fredag 29. maj får vi et nyt familiemedlem!

Lille, yndige Kaya får sit nye hjem hos datteren og hendes familie! Så jeg bliver “Mormor” igen, og det glæder jeg mig meget til!

2 tanker om "Lille Kaya – ny hund i familien"

  1. Hej Hanne, er det nye familiemedlem også en Tibbe? Og hvem af dine børn er det, der har en Tibbe ved navn Bodil (hvis jeg husker rigtigt)?

  2. Ja, det er igen en dejlig Tibbe! Min datter introducerede racen i familien med Bodil for 10 år siden, den skønneste, klogeste hund, man kan tænke sig. For 6 år siden kom BeBe til, og min Tibbe Diki er nu 8 år. Desværre fik Bodil en slem blodsygdom sidste år, det gik alt for hurtigt, og hun døde før Jul. Nu kommer der glæde i huset igen med den dejlige lille Kaya!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *