2 sukkerknalder…

…klarede mit ildebefindende!

Jeg ved det jo godt, selv om det er meget sjældent det sker. Jeg har normalt ingen gener af min Diabetes II, og jeg ved ikke, hvorfor, det pludseligt opstår?

Måske spiste jeg frokost for sent, eller glemte at drikke? I hvert fald blev jeg pludselig meget utilpas med kvalme og svimmelhed.

Men da jeg kender symptomerne, ved jeg også, at et par glas vand og 2 sukkerknalder hjælper.

Jeg testede selvfølgelig først blodsukkeret – og ja: det var for lavt.

Nu har jeg det fint igen, men vil nøjes med lidt ristet brød og flere kopper te, for jeg har ikke rigtig lyst til mad. Det sker der ikke noget ved 😉

Kaya 8 uger og 4 dage gammel

Senere vil jeg vise billeder med familiens nye, skønne, vidunderlige medlem, som jeg har besøgt i formiddags!

2 tanker om "2 sukkerknalder…"

 1. Kære Hanne.
  “Føling” som det hedder, når man får det som du fik – har også selv diabetes, og det kan jo – som du sikkert ved -, komme af sult eller andet. Stress, måske.
  Selv har jeg stort set ikke haft det, men klaret situationen, ved – som du gjorde – at spise noget eller tage en sukkerknald.
  Hvor er Kaya dog bedårende.
  God pinsesøndag til dig og dine fra
  Diana i Ebeltoft

  • Tak Diana. Jeg kendte det godt fra min svigermor, da blev det kaldt “insulin chok”. Vores datter var på ferie med hende på Bornholm som 16-årig, og hun var instrueret hjemmefra i, at hun altid skulle have en bana i tasken, hvis Farmor skulle blive dårlig.
   Hun blev faktisk meget syg engang hos os, hvor hun havde forspist sig i fed julemad og vi måtte have vagtlæge, som gav rådet om sukkerknalder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *