Kaya – 8 uger

Vi er jo lidt pjattede med Tibetansk Terrier racen, det var datteren, der startede med Bodil, som desværre ikke er her mere – hun var en fantastisk familie hund! Derfor fik jeg Diki, og datteren fik et par år senere BeBe, som nu er 6 år.

Og vi har glædet os SÅ meget til, at der nu skulle komme en lille ny hvalp! Datteren og svigersønnen var så heldige at kunne lægge billet ind på en fra et skønt kuld og har været på besøg et par gange i de forløbne 8 uger. Jeg var heldig og var med den ene gang!

Og nu kunne de hente hende i går! Uha hvor var det spændende! Vi havde egentlig aftalt, at jeg først skulle komme på besøg mandag, men det hele gik så fint, at jeg blev inviteret til et lille besøg allerede i dag.

Det spændende var også, hvordan BeBe ville reagere! Hun har jo været “lillesøster”, derefter enehund og er blevet opereret for nylig, så ville hun mon acceptere sådan et lille myr?

Men BeBe tog så flot imod Kaya, gav lige et højt bjæf, da de mødtes, men var hurtig til at finde ud af, at de kunne lege! Og hun kan også på en fin måde sætte den lille på plads, så hun forstår det, uden at gøre hende noget, når hun synes, de skal have en pause! Og Kaya forstår det og finder bare noget andet at lege med! Det er så dejligt.

Så alt er helt overvældende dejligt, og det er en stor glæde i familien! Her kommer nogle små glimt af Kaya’s første morgen i familien:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *