Mange gode grin…

…fik jeg sent i går aftes, hvor jeg egentlig bare skulle lukke for pc’en, før jeg gik i seng, men – måske inspireret af den lille Kaya’s indlemning i familien – gik på opdagelse tilbage på bloggen her. Det gør jeg engang imellem, når der er et eller andet, jeg vil gense, og nu var det Diki’s start i familien, jeg ville mindes!

Jeg fulgte mine egne indlæg fra maj 2012, og selv om der også er patchwork, familie og andet indimellem, så var der rigtig mange billeder og små historier om den lille “skat”, og der var flere gange, hvor jeg grinede højt af hans narrestreger – eller blev rørt over den fine lille hvalp, som forlængst er blevet et væsentligt indhold i mit liv!

Hvis man har lyst, kan man starte HER og springe fra indlæg til indlæg med pilen “næste >” foroven til højre.

Jeg var helt solgt! Og pludselig var der gået 1½ time og kl var 00.30 – Diki lå lige så stille på gulvet og ventede på, at jeg skulle gå i seng!

2 tanker om "Mange gode grin…"

  1. Kære Hanne
    Jeg kan se på deltagerlisten, at du og en anden skal med til strikkekomsammen i Esbjerg, er i interesseret i at køre med mig? Jeg kommer fra Middelfart nu.
    Vh Lykke Thomsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *