Vi venter på gæster

Så venter vi på gæster! Yngstesøn m/familie er på vej for at være med til at holde fødselsdag i morgen, og der er ryddet op i arbejdsværelset, hvor Victor skal sove alene, mens forældrene sover i Fælleshuset. Det har han ikke prøvet før, men han skal holde ferie hos mig om et par uger, så han kan lige så godt øve sig.
Og hvem opdagede lynhurtigt, at sovesofaen (som normalt er fyldt op med stof og ikke-færdige tæpper) er ledig?

Det er sjovt med Diki – han går lige så stille rundt, når jeg arbejder, hvad enten det er oprydning, rengøring, håndarbejde, computer, eller når jeg snakker i tlf. Lige for et øjeblik siden var han optaget af en “klov”, som han elsker at gnave i, mens jeg ordnede noget på terrassen – men så følger han efter mig og opdager, at sofaen er blevet ledig – og vupti! så er han deroppe og nyder det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *