Sikke en fødselsdag – bare med familien!

Jeg var totalt udmattet i går aftes – det var lige før, at familien måtte lægge mig i seng kl 22! Nå, så galt gik det ikke, men – indrømmet – det er “hårdt” at fylde 81 ! Jeg tror jo, at jeg kan det hele, som da jeg blev 60, meen uden mine børn gik det ikke.

Ved nærmere eftertanke kan jeg godt se, at det er planlægningen, der tager mest på mig: hvordan, hvornår, hvem osv, hvad vil jeg?

Yngstesøn med kone og søn kom heldigvis allerede torsdag aften, og især svigerdatteren hjalp mig meget med alt muligt hele dagen igennem.

Victor var flaghejsnings vikar for sin Farmor og drejede på håndsvinget

Hun hentede rundstykker mm til den brunch, jeg havde inviteret til herhjemme. De fleste af familiemedlemmerne var på arbejde, men ældstesøn, den nybagte student, kusinen og de nærmeste naboer havde en hyggelig formiddag sammen med mig. Jeg havde forberedt det, og yngstesønnen lavede maden.

Om eftermiddagen fik vi som altid “is-chokolade” = et højt glas med kakaomælk + en klump vanilleis + flødeskum med sugerør og en lang smal ske, sammen med kringle. Det har været en tradition til sommerfødselsdage i min familie al den tid, jeg kan huske.

Og så havde jeg inviteret familien på middag på Cozy i lystbådehavnen.

Alle havde i forvejen fået mulighed for at vælge selv, så det var bestilt.

Sidste mand, Christian, var på arbejde i Legoland indtil kl 19.30, men vi havde aftalt, at han ringede, når han kørte derfra, så hans mad var klar, da han kom.

Det var helt igennem en dejlig dag og aften, jeg fik dejlige gaver – TAK! – og vi hyggede os. Men hold da op, hvor var jeg træt, jeg havde spist for meget, jeg kunne ikke spise op af min wienerschnitzel og spiste alligevel dessert, det skulle jeg ikke have gjort! Jeg er ikke vant til at spise så meget!

Så jeg har sovet uroligt i nat. Nu er Victor og hans forældre kørt til Legoland, hvor de skal have den oplevelse at bo på Legohotellet med fri adgang til parken i 2 dage! I dag har de Frederik og Christina med, og når Christian har fri i eftermiddag, slutter han sig til dem.

Jeg ser dem først igen i morgen aften, og svigerdatteren ryddede op i går og tømte opvaskemaskine i morges, så Diki og jeg slapper rigtig meget af i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *