Fødselsdagsmiddag

Vi fejrede yngstesønnens 49 års fødselsdag i lørdags, hvor han rigtig foldede sig ud med lækkerier.

Han har altid været god til at lave mad og går meget op i det, og han mener, at jeg har efterlyst “noget særligt”, når jeg kommer på besøg!

Så vi startede til morgenmad med hjemmebagte rundstykker, der var bagt med enzymer og koldhævede fra fredag aften. Hold nu op, jeg har aldrig fået så sprøde og fyldige rundstykker før – og så lige fra ovnen!

Til aftensmaden havde han 2 store griller i gang: Den ene med super mør oksekød Terres Major, og den anden med svinekød fra Sortfodsgris Iberico Secreto ! UHMM hvor var det lækkert!

Dertil helt friskbagte flutes og en kæmpe salatbar, som svigerdatteren stod for. Der var bl.a. hjemmeavlede tomater af flere sorter (de smager altså anderledes), agurker, ligeledes fra eget drivhus og peberfrugter + flere forskellige bælgfrugter mm.

Det smagte skønt altsammen – og jeg fik også en “madpakke” med hjem søndag!

Jeg glemte bare at tage billeder ØV – det så nemlig også godt ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *