Underlig – underlig dag i dag!

Sorg og glæde følges ad!

Dagen i dag vil jeg mindes som den dag, hvor en af mine yngre naboer her i senior-andelsforeningen forlod os uventet! Det er så trist og et chok, når én, der er tæt på en, pludselig dør. Endnu værre er det, at hendes gamle forældre også bor her i et hus tæt på hende – et frygteligt chok for dem mest af alt!

Når man dør uventet og alene, kommer der ambulance, akutlæge, politi og kommunens lig-bil til sidst, det fyldte ubehageligt op på pladsen mellem vore huse, men da de alle var kørt væk, fik vi sat flaget op på halv – i det værste blæsevejr, vi har prøvet, siden vi fik den nye flagstang.

Det er, ligesom man ikke kan komme videre efter sådan en trist begivenhed – det bliver ved at køre i hovedet! Vi har prøvet det før, men da var det en gammel dame. Nu skal de så finde ud af årsagen.

Men jeg havde en aftale hos tandlægen, efter at jeg har haft tandpine flere dage i de sidste uger. Og ganske rigtigt viste det sig, at jeg havde et hul, der først blev synligt på et røntgenbillede, fordi en visdomstand, der næsten ligger ned, skygger for det. Og nu skal jeg så tage stilling til, hvilke af 2 onder, jeg skal vælge: den ene eller den anden skal ud, fordi hullet ikke kan repareres, som de ligger! Og der er gener ved begge valg.

Men så fik jeg lige en dejlig overraskelse af “Uldféen” – Anne, som farver de skønneste garner! Hun havde salgsaften på Facebook i går aftes, og jeg sad 2 timer med fingrene på tasterne, for at skynde mig at sige “ja tak”, når der kom garn i en speciel farve, eller en matchende farve til denne (som jeg kun har 1 fed af) og som det skal strikkes sammen med:

Silke/merino/alpacce 1200 m/100 gram

Det kom bare ikke! Der var masser af skønne garner, men ikke lige det, som jeg ønskede! Den er nemlig for tynd at strikke af alene, så det skulle være et matchende garn.

Jeg kender efterhånden Anne så godt, at jeg jeg godt kan skrive til hende, hvad jeg manglede, og nu kom der så en besked fra hende med et billede:


100% morbærsilke 600m/100 gram

“Kan du bruge dette?” Af uransagelige årsager var det ikke kommet med i “salgs-paraden”, selv om det var klar og var fotograferet til præsentation!

Så JA! – nu er det mit, og jeg glæder mig til at strikke endnu en sommerbluse, formentlig bliver det “Sunday Tee” fra Petete Knit.

Det hører måske med til historien, at jeg havde fundet et andet…

Silke og merino 600m/100 gram

…som kan passe sammen med det første garn en anden gang!

Så humøret fik lige en lille tak opad igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *