En dejlig dag sammen med Linnea

Det er så hyggeligt at være sammen med Linnea – en god frokost på Café Dolly i Horsens, og en dejlig eftermiddag i hendes skønne lejlighed på 6. sal ved Havnen.

Vi ser og snakker om patchwork, og i dag så og snkkede vi også om garn, for Linnea strikker også, bl.a. de smukkeste sjaler i tynde, bløde garner. Jeg havde lovet at præsentere hende for Uldféens utroligt lækre garner og havde taget en stor pose med!

Selvfølgelig faldt hun pladask for dem! Og jeg har lovet at hjælpe hende med at indkøbe nogle – Linnea bruger nemlig ikke selv PC, og garnerne kan kun købes i Uldféens web-butik. Det bliver spændende!

Mønster: “Efterår”

Linnea havde syet 2 smukke puttetæpper, som jeg videreformidler, og jeg fik også 3 flotte toppe med til quiltning. Hendes hænder har det ikke så godt, så hun kan ikke selv quilte så mange, som hun syr!

Mønster “Stjerne i firkant”

Disse 2 har hun maskinsyet med mange små trekanter, og håndquiltet.

Jeg er som altid vild med Linneas tæpper! Hun har syet rigtig mange puttetæpper til børnene på julemærkehjemmene, siden hun og jeg blev enige om, at hun skulle være tæppetante i 2011.

En tanke om "En dejlig dag sammen med Linnea"

 1. Linnea er et godt navn, Hanne.
  Det hedder mit barnebarn – det ældste – også. Hun er 26 år og gør mig til oldemor om 14 dage..
  Og mon ikke jeg i gemmerne også har et par barnevogns-vuggetæpper på lager, fra den tid, hvor jeg var meget produktiv, men det er slut nu.
  Men mine hænder og (min maskine) har også syet mange tusind sting i sin tid.
  Gode syhilsener
  fra
  Diana i Ebeeltoft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *