Når man dummer sig…

…så må man selv finde ud af det!

Og det gør jeg så – men det tager tid – meget tid og meget pilleri!

Jeg var mere end halvvejs på min nyeste bluse, “Anne-top” (strikket oppe fra), da jeg opdagede, at: de strikkede vendepinde til forhøjet nakke havde jeg fået vendt forkert, så forhøjningen sad i den ene side af halsen! (Har desværre ikke taget billede).

Så nu har jeg brugt 2 dage – eller noget af 2 dage – på at pille op oppefra! Og da der både er en hulrække og vendepinde, så skal jeg hilse og sige, at det er ikke nemt!

Men nu har jeg fået maskerne på rundpind igen og skal strikke den mistede hulrække samt strikke hals/nakke og en retrillekant (som ikke er i opskriften, men selvvalgt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *