Der skal vælges

Sådan en varm dag som i dag, skal man vælge, hvad tiden skal bruges til?

I går valgte jeg at arbejde ca 1½ time i haven – det fortrød jeg – jeg var ved at gå i opløsning! Men jeg fik da fyldt den grønne spand, som blev tømt i dag. Resten af dagen lavede jeg “ingenting”. Faktisk måtte jeg ty indenfor, efter at jeg havde spist min frokost i skyggen af min nye parasol på terrassen.

Heldigvis har jeg et hus, der er dejligt køligt, bare jeg lukker et par døre og vinduer op, så jeg kan godt sy eller strikke indendøre, uden at det bliver for varmt.

Måske skal jeg lige køre en lille tur ind til datteren med de sidste, store rabarber, som hun kan putte i fryseren – min er for lille, og det er også meget begrænset, hvad jeg bruger rabarber til nu om stunder. I “gamle dage” med huset fuld af mand og børn ville jeg have bagt lækre kager. Søren ville nok have valgt rabarbergrød, men det har jeg ikke gjort så meget i. I hans familie fik man rabarbergrød eller rødgrød i haven om aftenen, når det var sommer, i stedet for aftenkaffe.

Men jeg kunne også gøre noget helt andet: jeg kunne give Diki et bad, det ville være dejligt for ham at lufttøre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *