Jeg gjorde det !!!

Åh, en dejlig følelse! Jeg gjorde det: Jeg gav Diki et bad!

Det er hårdt for mig. Han bliver badet i brusenichen, og jeg står bøjet over ham, mens han bliver bruset, vasket med en lækker hunde-shampoo, bruset igen og gnedet ind i en duftende hunde-conditioner – og så bruset igen!

Og så kommer det sjove, når han bliver frotteret i flere store håndklæder, det elsker han! Jeg vil ikke påstå, at han elsker at blive badet, men han finder sig i det.

Bagefter ruller han sig på gulvtæpperne, kommer og bliver frotteret lidt mere – og selvfølgelig får han belønning. Denne gang var det nogle lækre kiks af fisk, jeg dryssede ud på terrassen, så han kunne finde dem.

Og så bliver han rost og rost og kælet, og han er så glad og stolt! Han ved bestemt godt, at han er lækker. Og sådan en dag som i dag, hvor han kan tørre udenfor i varmen, så er det jo dejligt. Børstningen venter vi med, men den er ikke noget problem mere, han nyder det faktisk!

Og jeg? Jeg har det fantastisk, selv om jeg har ondt i ryggen og sveder! Det var godt, jeg tog mig sammen, jeg kunne jo godt se, at han også har det varmt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *