Vi døjer med varmen!

Diki har det helt klart bedre, efter at han blev vasket forleden! Men vi døjer begge med varmen og laver ikke ret meget.

Jeg ville have været på Depotgården i dag, men da Laila også synes, det er for varmt, bliver jeg hjemme!

Heldigvis er vi så tidligt oppe, at vi kan gå tur, mens luften stadig er sval og asfalten endnu ikke varm!

Nu vil jeg prøve i dag, om jeg kan holde ud at sy lidt maskine. Jeg har vinduer åbne til alle sider, så der er ikke voldsomt varmt herinde.

I går brugte jeg en del tid ved PC’en og Facebook, hvor jeg deltog i en diskussion vedr. Webstrikkernes årlige festival sidst i september. Skal vi aflyse eller??? Det er absolut en kedelig drejning, der sker i udviklingen af Covid-19-smitningen, og ingen af os ønsker at tage en risiko – vi er mange i risikogruppen. Men vi er ikke så mange, max 49, og der er masser af rum og plads på Vandrerhjemmet, hvor vi skal være. Og som absolut voksne mennesker, der ikke flyver omkring eller fester vildt, burde vi kunne indrette os. Hvor længe kan vi vente med at bestemme os?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *