Anne-top i Pima bomuld og Mulberry silke

Jeg håber, der kommer lidt flere varme dage – så jeg kan indvi den lette, lækre “Anne-top”, strikket i Uldfeens Mulberry silke og Pima bomuld – 1 tråd af hver.

Opskrift: Uldfeen.

Den tog lidt ekstra tid, for jeg dummede mig gevaldigt undervejs! Jeg har, som jeg ofte gør, strikket med vendepinde for at få den højere i nakken, og derefter mønsteret. Godt så langt! Men da jeg havde sat masker af til ærmer og var kommet ca halvvejs på bullen, opdagede jeg, at jeg havde fået halsen vendt, så nakken sad i siden!!!

ØV og øv! Jeg ville ikke trevle mønsteret op, så i stedet strikkede jeg færdigt og pillede halsen op! Det var altså ikke helt nemt, for det var jo omvendt af strikkeretningen (strikket fra oven og ned), men det lykkedes at tage maskerne op og strikke en ny hals – og nu er det kun mig selv, der ved det! (eller…) Det kan i hvert fald ikke ses, selv om der blev noget mere at hæfte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *