Nåh Diki – er du skidt?

Diki har været hos dyretandlægen! Han skulle have en tandrensning og et eftersyn, og det kan jo kun foregå i narkose. Det er første gang, han er hos “tandlægen” = vores dyrlæge, det har ikke været nødvendigt, og det var da også kun fortænderne, der trængte. Men eftersynet viste, at han har et par kindtænder, der er løse og muligvis generer ham, så de skal ud en anden dag, de kan godt give problemer senere.

Narkosen gør ham sløv og træt resten af dagen, men han var rastløs og kunne ikke finde ud af, hvad han skulle gøre af sig selv! Endelig er han faldet til ro og i søvn midt på gulvet – ikke i hverken sofaen eller hans nat-kurv, som jeg ellers forsøgte at lægge ham i!

Han må gerne spise og drikke, og han ville gerne have lidt mad og en masse vand.

Jeg kan jo ikke lade være med at pylre om ham! Den blå forbinding kan jeg godt fjerne, når han vågner, det dækker over, hvor kanylerne sad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *