Sjovt!

Den Ditzy Donut SWAP, jeg startede op på Facebook for ca 1 måned siden, fik sit første resultat i går, da jeg “swappede” de 234 blokke, jeg havde modtaget fra 28 deltagere, og sendte dem tilbage, sådan at de får samme antal (så ingen bliver snydt) og i de samme farver, som de selv har sendt.

Man må sende 2 – 5 sæt – 1 sæt består af 2 blokke – og farverne er enten PANG-farver + sort eller PANG+PANG. Der var langt flest af dem med sort, så jeg håber, at der bliver flere deltagere i den anden kategori næste gang, for ellers bliver det de samme, der swapper med hinanden!

Jeg ved det fra tidligere – men jeg bliver stadig forbavset:
Jeg havde sat grænsen for antal deltagere til 60, velvidende at der er nogen, der aldrig sender noget, men bare gerne vil være med på sidelinjen!! Da der var vild tilstrømning, bad jeg deltagerne skrive, om de agtede at sy blokke, eller bare ville være med på sidelinjen?

Det fik til resultat, at jeg kunne tage imod tilmeldinger fra 95! – og af dem var det kun de 60, der ville sy blokke!

Og var der så 60, der sendte blokke? – nej, der kom blokke fra 28!

Nå men det må de jo selv om – dem der sender, modtager, og så er den ikke længere, ingen mister noget. Der er nogen, der har skrevet, at de først kommer i gang til oktober-SWAP’en, og det er jeg spændt på! Hvor mange?

Jeg delte de 28 kuverter i 3 grupper, så kunne de være på bordet. Dem med PANG-farverne holdt jeg i én gruppe og byttede dem, så det passede med antal i forhold til, hvor mange de havde sendt.

Gruppe 2 og 3 på samme måde – se billede. Så går jeg rundt om bordet med 1 stak blokke, som er hæftet sammen i sæt med 2, og lægger 1 sæt på hver kuvert, indtil der er det antal, der skal være – og så forfra! Det går op! Det skal det jo!

Og så i kuverterne, modtagerne har selv sat porto på, og jeg kontrollerer antal og skriver navn og antal på min liste, som jeg lægger ud på gruppen, så alle kan se den.

Det kan godt være svært at få antal til at passe med en bestemt porto, det har vi skrevet sammen om på gruppen, og der er nogen, der har bedt om lov til at sende antallet for flere måneder, hvor de selvfølgelig også sender flere kuverter med til mig. Og det fungerede fint i går!

Så nu er jeg spændt på at høre reaktionerne, når de modtager blokkene.

Jeg synes, det er sjovt, og jeg har det jo sådan, at når jeg har gået og “ladet op” til sådan en proces, så er jeg enormt lettet, når det kommer til at gå planmæssigt! Så jeg har det så godt i dag!

Jeg har så også lige afleveret mit bidrag til et syprojekt for polioramte i Sierre Leone, hvor “Ingeniører uden grænser” har bygget en erhvervsskole, men de intet har at arbejde med. Når man så går sin systue efter, så er der selvfølgelig ting, som man godt kan undvære: en masse sytråd, et gammelt, men velfungerende strygejern (har købt nyt Oliso), et par sakse, en masse småting, og en lille symaskine, som ikke helt fungerer, men den kan sagtens laves, og jeg får ikke brug for den mere, efter at jeg købte min lille Janome som “ud-af-huset-symaskine” sidste år.

Så nu kan jeg tage fat i mit lidt forsømte projekt med lukkekanter på nogle puttetæpper til børn på julemærkehjem, som jeg gør færdige!

Det er enormt tilfredsstillende at få sådan noget fra hånden efter min lange corono-passive periode, hvor jeg ikke havde energi til noget!

En tanke om "Sjovt!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *