Udflugter

Jeg var på udflugt i dag til Hejnsvig, hvor Projekt Puttetæpper har sit årlige Tæppetante-træf lørdag 26. september, for første gang uden min deltagelse. Jeg ville gerne have været med (selv om jeg er stoppet i styregruppen), men datoen er pga Corona som så meget andet flyttet. Og den dag skal jeg noget andet, som ikke kan laves om.

Men jeg havde en del UFO’er, stof mm, som skal udbydes på “Tag-selv-bordet”, og så havde jeg lovet at fotografere de puttetæpper, der allerede ligger klar til udstilling – og der viste sig at være hele 45 flotte puttetæpper! Allerede inden alle tæppetanterne kommer med masser af tæpper, som de plejer! Det var en hyggelig tur, og altid dejligt at være sammen med Birgith!

Og så skal jeg sørme på udflugt igen i morgen, hvor ældstesønnen har inviteret på stof-udflugt til Hammerum og Herning – og jeg måtte gerne invitere 3 syveninder med! Det skal nok blive en oplevelse! 4 patchwork-quinder + den syglade søn – han kommer ikke til at kede sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *