Influenza – eller noget

Jeg ved ikke, hvad der ramte mig for en uge siden – heldigvis blev jeg sendt til testning og fik allerede dagen efter at vide, at det IKKE var Covid-19 – det var i hvert fald godt. At jeg så havde feber, havde ondt og hostede helt vildt – ja så var det måske influenza, som jeg ikke er blevet vaccineret for endnu! Så det skulle have sin tid.

Jeg har været herhjemme næsten hele tiden, ikke som isolation, men fordi det bekom mig bedst. Jeg er stadigvæk træt, men har fået gang i lidt aktiviteter igen – lige så stille.

I dag har jeg “swappet” Ditzy Donuts blokke for en masse patchworkere, som har sendt mig månedens syede blokke, som jeg swapper/bytter og sender tilbage til dem. Det er ikke så svært, fordi jeg har lavet et godt system, men det tager noget tid, og jeg skal være vågen, så jeg ikke kommer til at sende for få / for mange / deres egne blokke tilbage til dem. De har selv vedlagt frankerede svarkuverter, så det er en gratis fornøjelse for mig!

Jeg har prøvet det en del gange med års mellemrum, og jeg har selv “opfundet” måden at gøre det på og lavet mønsteret, som de får udleveret, efter inspiration fra en gammel, gratis hjemmeside, som ikke findes mere.

Jeg har også skrevet artikel til Kludemagasinet og taget billeder dertil. Det er et par uger siden, men nu fik jeg det til korrektur, og det er blevet rigtig flot i grafikerens hænder!

Jeg er klar til at færdiggøre swappen i morgen, og så skal jeg endelig til at sy selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *