En overraskelse!

Mens jeg var på Depotgården i går, havde jeg besøg af en ægte “alf” derhjemme!

Sikke en overraskelse, jeg fik, da jeg kom hjem og så min terrasse, der ærligt talt trængte til en efterårs rengøring!


Det havde den fået! Alle krukkerne, der stod langs med kantstenen, var flyttet hen for den ene ende, hvor de har vinterkvarter – et par stykker får lov at stå, så længe de blomstrer, så ryger de helt ud, de kan nemlig ikke overvintre udendørs.

Og der var fejet grundigt, bordet var vendt om, ind langs husvæggen sammen med de opstablede stole – det var så fint! Og Christian havde også været der og havde sat min store parasol over i Fælleshusets kælder – Tak!

Det er jeg sikker på, at Diki også synes! Til venstre for ham kan man lige skimte min store Kamelia, som jeg selv trak derind under udhænget, hvor den nu skal tilbringe sin 8. vinter og forhåbentlig igen vil blomstre med masser af smukke blomster til foråret, der er i hvert fald masser af små knopper parat!

Tusind tak til min søde, dygtige “Alf” !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *