Hvordan mon det går..

..har vi vænnet os til at være isolerede? Eller vil det netop blive for hårdt, når vi nu så småt var kommet i gang igen?

Jeg tror, jeg godt kan klare det, og jeg er mere afslappet, end jeg var i marts, hvor jeg syntes, det var uoverskueligt, at man bare skulle holde sig (næsten) for sig selv. Jeg havde en underlige mat periode, hvor jeg ikke engang kunne hive mig selv op til at bestille noget nyttigt!

Men sådan har jeg det ikke nu, jeg har mod på at lave håndarbejde, jeg er i gang med færdiggørelse af nogle puttetæpper, og jeg har også planer om noget nyt, som jeg glæder mig til.

Jeg tror, jeg vil starte i morgen med at sy nogle hjemmelavede/hjemmekomponerede mundbind, jeg har materialerne klar!

Men det bliver herhjemme, jeg har ikke rigtig mod på at tage ind på Depotgården. Faktisk går jeg og venter på, at de måske aflyser alle aktiviteter, for hvordan vil de administrere, at man kun må være 10 personer samlet? Nogle af værkstederne er så små, at det vil være uforsvarligt, og hvordan skal man gøre forskel?

Her, hvor jeg bor, har bestyrelsen meget fornuftigt aflyst fællesspisningen på torsdag, og så er der 4 uger til næste planlagte spisning, så må vi se, om det bliver muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *