Garnpakke på en søndag!

Aahh! Garn fra Uldfeen!

Jeg var så glad i går, søndag, fordi datterens og min fælles bestilling hos Uldfeen kom frem i tide til, at hendes veninde, som var på weekendbesøg, kunne få sin gave med hjem = 3 fed skøn, skøn yak/silke/merino.

Jeg var bange for, at jeg havde kludret med adressen, for det var egentlig meningen, at det skulle ankomme til datterens adresse, og det var misset!

Men pludselig kom der en mail fra DAO, at nu lå pakken i Brugsen klar til afhentning. Så jeg hentede pakken, ventede med at pakke ud, til de 2 damer var kommet her, og så kunne vi sammen pakke ud, røre, ae, nyde…

Og jeg fik brugt mit gavekort!

En tanke om "Garnpakke på en søndag!"

  1. ja for mig er det bedre end slik, elsker at købelækkert garn, uden at vide hvad jeg vil bruge det til:) en hobby udover at strikke:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *