Heldig!

Jeg var til mit ½-årlige tjek hos lægen – eller rettere en laborant i mit lægehus, som tager blodprøver, og så får jeg resultat om nogle dage pr. tlf.

Jeg havde også bestilt influenza-vaccination, velvidende, at lægerne beklager sig over, at de ikke har fået nok vacciner!

Men laboranten fortalte mig, at hun havde hørt, apoteket her i Erritsø stadig har vacciner, så hun syntes, jeg skulle prøve der.

Og der var jeg da heldig, for ganske rigtigt: de har stadig , så en sød ung mand “prikkede” mig, efter at have stillet alle spørgsmålene om allergier, sygdomme osv osv, der er helt OK. De har stillet en skærm op i et hjørne, hvor der står en stol, og man er lidt afskærmet. Og så fik jeg besked om, at de råder til at sætte sig et kvarter på en stol ude i mellemgangen, hvor der indrettet et lille hyggehjørne til det samme!

En mand, der åbenbart havde set min “behandling”, passerede igennem og spurgte, “om det havde gjort ondt at blive stukket?” – han havde ikke prøvet det endnu! Åh herregud, det er jo ingenting, når man har været bloddonor det meste af sit liv! Og iøvrigt har jeg taget imod tilbuddet hvert eneste år, siden jeg kom i senior alderen!

Forresten synes jeg, det er ualmindelig dårlig planlægning fra Sundhedsstyrelsen /Seruminstituttet (?) – nøjagtig ligesom det var i foråret med testmidler og værnemidler i forbindelse med Corona!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *