Forskrækkelse!

Jeg var ked af det i går! Min elskede Diki var pludselig syg, og hele dagen og aftenen var han tydeligvis rigtig sløj – ville ikke spise – ikke engang godbidder – ville kun sove – ville ikke med ud at gå tur, og var i det hele taget ikke spor glad! Så det var jeg heller ikke!

Det kom lige pludselig efter at vi havde gået vores morgentur – hvor han iøvrigt ikke havde lyst til at gå ret langt, men det kan ske. Han “leverede” helt normalt, men da vi kom hjem, ville han ikke have de sædvanlige 3 godbidder, som han ellers “jagter”.

Senere ville han flere gange ud i haven, men jeg kunne ikke se, hvad han leverede inde mellem buskene, dog havde jeg en fornemmelse af, at han havde “tynd mave”, og han fik derfor et mål af den “pasta”, jeg har liggende til påkommende tilfælde. Det er nu meget sjældent, han fejler normalt aldrig noget.

Jeg var virkelig bekymret, og i nat havde jeg også lige hånden nede i kurven for at mærke, om han trak vejret!

Men HELDIGVIS var han helt normal til morgen, og han har været sulten i dag, så jeg er glad igen!

Nu sover han helt afslappet i sin normale sovestilling!

Den lille fyr betyder utroligt meget for mig!

2 tanker om "Forskrækkelse!"

  1. Kære Hanne, åh hvor jeg kender det. Man bliver bare så afhængig af sin lille ven, og verden vælter, når han ikke har det godt. Det lyder som.om Diki har haft et maveonde, og heldigvis gik det hurtigt over. Jeg ønsker dig mange flere år med Diki. Min bedste ven hedder Jack, en Jack Russell terrier på 4, han er min store glæde i hverdagen.
    Kærlig hilsen Hanne (navnesøster)

  2. Uha, jeg kan næsten mærke hvordan du har haft det. Det er ikke sjovt når dem vi holder af (to eller fire benede) har det skidt. Vores hund er efterhånden 13½ år, og vi ved da godt hvilken vej det går. Hun ser nok ikke så godt længere, men klarer sig fint i hverdagen, lader som om hun heller ikke hører så godt, men det tror jeg nu er spil for galleriet….men vi elsker hende. jeg har flere gange sagt at når hun er væk skal vi ikke ha hund mere….men kan vi undvære det…. hun og jeg diskuterer og snakker om ALT…. hvem skal jeg så snakke med : Vasketøjet….Nej. Men indtil videre er hun her. Go´ lørdag aften til jer to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *