Halloween med ægte drama!

Harry Potter alias Victor

Victor ville gerne være Harry Potter til Haloweeen, som fejres som en fælles fest på vejen, hvor han bor i Brøndby, uden slik-tiggeri.

Han er så heldig, at han har en moster, der er meget dygtig til at trylle de mest fantastiske kostumer frem – og en farbror, der tryller flotte badges frem på sin symaskine.

Men der mangler jo lige noget hos blonde Victor for at illudere Harry Potter, som er mørkhåret

Så Victors mor farvede hans hår mørkt med en sprayfarve, der kan vaskes ud – men UHA, sikke en forskrækkelse, da Victor pludselig faldt om, besvimet og helt væk! Sådan en spray virker ved drivgas, og hun havde ikke tænkt på at lukke badeværelsevinduet op!

Heldigvis kom han hurtigt til sig selv igen, og naboen, som meget belejligt er læge, gav ham et tjek og kendte ham helt frisk og uskadt!

Han kan ikke selv huske, hvad der skete, ud over at han fik lidt kvalme, så han var frisk til at lege med, da vejens beboere fejrede Haloween med fælles indkøbt slik!

Farbror Jan har maskinbroderet Harry Potters meget flotte badge!

En tanke om "Halloween med ægte drama!"

  1. Sikke stor han er blevet – Victor -, men det er jo også længe siden vi har set billeder. Han er meget fotogen, – forstår at stille sig an -, måske fotomodel in spe? Godt det ikke gik galt med virkningen af hårsprayen. Flot og “skræk-indjagende”.
    Bange hilsener fra
    Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *