Hvor heldig kan man være?

2 gange Mortens and! Den ene på forskud i søndags, og den anden i går, da Mortens aften blev slået sammen med Frederiks fødselsdag, så vi fejrede ham sammen med hans bofælle Tue – det var mega hyggeligt, og de 3 Tibber fik også en fest ud af det, selv om det var hårdt for især den unge Kaya med den fine duft af and i køkkenet og “Mor”, der stod og skar lækre lunser ud! Men de fik selvfølgelig også, da indmaden blev delt mellem dem!

Det var lidt kritisk, at Uldfeen holdt online salg samtidig – jeg skulle ikke købe noget denne gang, men datteren, som stod med fingrene i fede ænder (!), løb an på, at jeg kunne følge med og varsle, hvis der kom “Silkesky” til salg. Det gjorde der flere gange, men i farver, hun ikke var interesseret i – og så pludselig en rigtig flot laksefarvet! Så skulle jeg skynde mig og taste “Ja tak”, så kunne vi altid bagefter omdirigere handelen til hende. Skide sjovt at handle der! Og det går stærkt!

Nu har jeg afleveret Diki til dyrlægen – en fastende Diki, det bekommer ham ikke godt – så han kan få 2 tænder trukket ud. Jeg blev gjort opmærksom på, at det ville være det bedst, da han fik en tandrensning for 2 måneder siden.

Men jeg har det ikke godt med at få min elskede hund lagt i narkose og efterlade ham!

De ringer, når han er klar, og så må jeg hygge om ham resten af dagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *