Julen vendt på hovedet!

Så ramte Corona også min familie!

Ingen er syge – endnu – men 1/3 del af familien er gået i isolation, indtil der viser sig symptomer, eller testning viser positiv eller negativ!

Det betyder, at de planer, vi havde for at være sammen, ikke kan blive til noget – det betyder usikkerhed, ubehag og frygt!

Så længe, de ikke har symptomer, kan de være sammen alle 4 og forhåbentlig hygge sig. De skal testes i morgen og på lørdag, og vi håber det allerbedste.

Julegaverne bliver udvekslet på dørtrinnet, og alt bliver sprittet af først.

Et godt eksempel på det, der kaldes “smittekæder”! Svigerdatteren mødtes med 3 nære veninder i søndags, som de gør jævnligt – man kan sige, at de er en del af hinandens “boble”! Men onsdag ringede den ene for at fortælle, at hun var blevet testet positiv efter i søndags. Hun havde været sammen med en af sine andre veninder et par dage før søndagen, og denne veninde var blevet smittet på sin arbejdsplads: en børnehave, før de havde været sammen.

Det er så lumsk, fordi der er dage imellem, at man bliver smittet, før symptomer viser sig, eller en test giver dårligt resultat.

Heldigvis, kan man sige, har jeg ikke været sammen med svigerdatteren eller resten af familien i dagene siden søndag, så jeg er ikke i fare.

Men vi har måtte ændre planer for, hvem der er sammen med hvem i juledagene, indtil de får resultat af tests. Og heldigvis har de hinanden.

Det er en skam, men bare det ikke går værre end at vi må savne hinanden, så går det jo nok.

3 tanker om "Julen vendt på hovedet!"

 1. Øv! Jeg håber, din familie er negative. En af vores sønner er gymnasielærer i en større by. Han er blevet testet et par gange, fordi der har været smitte i klasser, han har. Og hans mor bliver bekymret hver gang! Måske mest fordi deter en sygdom, der er så uforudsigelig. Men god jul – uanset.

  • Tak Inger – de bliver testet lige nu i Kolding, alle 4, men de får jo først resultat i morgen, og så er det ikke engang helt sikkert, før lørdag.
   Men de holder fanen højt og humøret oppe, og holder sig hjemme foreløbig uden symptomer.

 2. Det er svært med den corona. Nogle gange kan man være nær en smittet uden selv at blive smittet. Andre gange aner man ikke hvordan eller hvor man er blevet smittet.
  Her i efteråret var alle vores 3 planlæggere syge/smittet. Den ene sad hele aftenholdet, 11 personer, til bords med i 15-30 minutter to dage i træk inden hun på tredje-dagen blev testet positiv. Ingen af os 11 blev smittet. Og i øvrigt heller ikke andre.
  Håber din familie slipper med “skrækken”
  God jul til Diki, dig og hele din dejlige familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *