AV – av!!!

Så skulle jeg da lige brænde mine fingre eftertrykkeligt på en bageplade i går aftes. Jeg forstår ikke, hvad der skete, for jeg bruger selvfølgelig grydelapper – men da jeg ville bage lidt småkager og løftede plade nr 2 ud af ovnen, brændte jeg fingrene på venstre hånd igennem grydelappen!

Det gik stærkt, og pladen gled halvvejs ned på gulvet, hvor nogle af de varme småkager spredtes i små stykker, og jeg kunne ikke komme til at sætte pladen hurtigt fra mig, så jeg holdt den lidt for længe.

Koldt vand – koldt vand – iskoldt vand! over de 4 fingre, der gjorde sindssygt ondt, og det iskolde vand fra vandhanen gjorde det ikke bedre – men det skulle jo til.

Samtidig var jeg nervøs for, om Diki skulle snuppe de brandvarme kagestumper – men han opdagede det slet ikke, han sov inde i stuen!

Først da mine fingre var kølet en smule ned, så jeg kunne fjerne pladen og stumperne, fik han lov at slikke smulerne i sig! Og så kunne jeg vaske gulvet.

Det lykkedes faktisk at holde fingrene under vandhanen så længe, at det holdt op med at gøre ondt, jeg overvejede at sidde med en pose frosne ærter, men det var ikke nødvendigt, og nu er de kun lidt ømme, og der er ingen vabler.

Jeg blev ikke færdig med småkagerne, men resten af dejen ligger trygt i køleskabet!

Jeg blev ikke færdig med strikketøjet, men måske er det meget godt, for nu kan jeg prøve det på modtageren, inden jeg syr sammen, jeg har en lille mistanke om, at det er lidt for lille, så det kan jeg nå at råde bod på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *