En glædelig Jul…

…blev det for vores familie – på trods af Corona-trussel.

Jeg er så glad for at fortælle, at ældstesønnens familie blev testet negative allesammen! Så nu kan vi alligevel se hinanden en af juledagene, og sammen med kusinen, som bor hos mig hele Julen og som holdt en dejlig juleaften hos datteren og hendes familie.

Tak for mange dejlige julegaver! Det var en skøn, sjov og glad aften for både 2- og 4-benede!

God Jul til alle venner og familie!

En tanke om "En glædelig Jul…"

 1. Tak, og glædelig jul tilbage til dig og dine.
  Hvordan går det med den brændte hånd?
  A pro pos brændt, har jeg lige stået på hovedet i min u-overskuelige stak af af opskrifter, – en arv på “grill-vanter” – fra min mor, da hun gennem årene begavede alle i familie med hjemmestrikkede grillvanter i dobbelt bomuldgarn, så en evt. forbrænding ville være minimal – nærmest umulig. Ungerne har elsket dem til sidste tråd, og der er ikke mere tilbage. “Har du mormors opskrift på grill-vanter”?, spurgte den ældste på Mols, da jeg kom for at fejre jul. Åh, tænkte jeg på en næsten u-overskuelig opgave for at finde den, men lykken stod den kække bi, så søg og du skal finde, og det lykkedes. Hun er ellers ikke håndarbejds-nørd, men disse har hun mod på at prøve, og jeg benyttede mig af lejligheden til at rydde mit lager af bomuldsgarn – som jeg aldrig har gjort så meget i, – til at rydde ud. Så kan hun få hele bundet og bruge efter lyst og behov.
  Du siger bare til, hvis du vil have en kopi, så du undgår flere “ulykker”. (Smilie)
  Om “lidt” er det nytår – du ønskes et rigtig godt et af slagsen.
  Gode hilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *