Jeg har vundet en wellnessaften!

Jeg har vundet et gavekort på en aften med wellness – ikke bare for mig selv, men for 6 personer, værdi 1200 kr!

Jeg blev helt paf, da jeg blev ringet op, fordi jeg havde udfyldt et spørgeskema vedr. Aloe Vera produkter i forbindelse med den fine udstilling på Tinghuset. Øhh, det havde jeg glemt! Men søde Anne-Lis fortalte mig, at jeg er én af de heldige , der har vundet lodtrækningen om 5 gavekort, hver gældende for 6 personer, som jeg kan invitere til en aften med wellness-forkælelse med Forever Livings produkter med Aloe Vera – og selvfølgelig mulighed for også at købe disse produkter! Anne-Lis kommer med det hele, incl. baljer og håndklæder til fodbade. Jeg skal bare sørge for en kop kaffe/the, mens vi får lagt ansigtsmasker! Det lyder da skønt!

Jeg hører til dem, der siger: jeg vinder aldrig noget! Og det gør jeg faktisk meget sjældent, så jeg var vist lidt længe om at fatte, hvad det gik ud på!

Og så gælder det altså ikke bare mig selv, men jeg kan invitere 5 andre – det var da lidt svært, for hvem skulle det nu være? Det bliver naboerne i flere alderstrin, der kommer til at nyde godt af det. 3 nabokoner og 2 unge nabodøtre, det kan blive sjovt! De ER inviteret, og de blev rigtig glade! Ikke mindst de 2 piger på 22 år, de syntes, det var meget lækkert og spændende.

Så nu kan vi glæde os en måneds tid til en dejlig aften.

3 tanker om "Jeg har vundet en wellnessaften!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *