Færdig – men ikke vasket

“Thea”

Det var spændende at strikke “Thea” (fra Familie Journalen) af Uldfeens flotte, håndfarvede garn, der indeholder Cashmere og merino.

Når garn bliver håndfarvet, bliver det ikke regelmæssigt farvet, og jeg opdagede da også, at det ene ærme var mere rødligt præget end det andet.

Det fik jeg rettet op på ved at strikke skiftevis af de 2 nøgler, som var lidt forskellige. 2 omgange af hver, og det er blevet OK.

Det er en meget bred model, og halsudskæringen var meget vid, men da jeg tog masker op til kanten, sprang jeg (som mønsteret angiver) hver 4. maske over, og så strikkede jeg yderligere meget, meget stramt på pind 2½, og strikkede også kanten flere cm end opskriften. Der var garn nok, og den sidder fint nu.

Nu skal der hæftes ender og vaskes. Så håber jeg, at den kan blive lidt længere og passe mig!


2 tanker om "Færdig – men ikke vasket"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *