Jeg svæver…

…ikke bare på mine nybehandlede fødder, men også i uvidenhed!

Jeg troede, at fodplejerne var “nedlukkede” – men jeg tager fejl: fodplejerne må man ikke komme hos – men fodterapeuterne er åbne, fordi de hører til sundhedsektoren! Hvem f….. kan finde ud, hvad, der er hvad, og hvem der må holde åbent! Og hvad er forskellen – ikke teknisk, for der er sikkert forskel på, hvad de laver, sådan i detaljen, men hvilken forskel er der på at sidde hos min (og andres) fodterapeut og få klippet negle, filet hård hud, fjernet ligtorne osv 1 person til 1 person, med mundbind på og sprit indenfor rækkevidde – og så hos en fodplejer, der gør noget af det samme???

Jeg er som alle andre grundigt træt af alt det, som vi ikke kan forstå eller finde ud af!

Men mine fødder har det pragtfuldt nu! Og det var ellers bare et panisk indskud, der fik mig til at logge en tid – jeg troede ikke, hun havde åbent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *