AV-AV !

Når man nu skal være så uheldig at falde, så er det da en fordel, at man falder på det allerbedst polstrede sted på kroppen!

Jeg aner ikke, hvad jeg faldt over, men det har sikkert noget med min dårlige balance at gøre – jeg hentede noget i bilen og ville lukke bagagerumsklappen, så jeg trådte et skridt baglæns og faldt bagover! Heldigvis holdt jeg hovedet højt og ramte ikke den del!

Ingenting er sket – ingen huller på hverken hud eller tøj – kun en meget øm bagdel! Hvor heldig kan man være, når det nu skulle være?

Og så kigger man sig om! Var der nogen, der så det? Tilsyneladende ikke, i hvert fald ingen reaktioner. Det var hjemme lige udenfor min egen indkørsel – de sover nok til middag!

2 tanker om "AV-AV !"

  1. Hej Hanne, hvor har du været heldig. I 2014 faldt jeg på samme måde, men satte højre hånd i for at tage af, og det resulterede så I et brækket håndled, der har voldt mig mange problemer lige siden, i 2020 fik jeg fjernet den skinne, som blev sat i 2014, da den var begyndt at trykke på nerver og sener. Heldigvis kan.jeg stadig strikke, men patchwork er helt umuligt, da jeg ikke kan holde på en nål.

  2. Hej Hanne Wolff – ja, jeg var heldig! Jeg tror, jeg slipper med et blåt mærke!
    7-9-13-bankunderbordet! Jeg har har aldrig brækket noget! Men jeg har også fået at vide i en knogleskørhed-undersøgelse for en del år siden, at jeg har stærke knogler! (De ville ikke se mig igen!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *