Jaah jeg er glad!

SMS fra min frisør: tid til klipning tirsdag 6. april kl 9.45 !

Fantastisk! Jeg har skrevet til hende i den lange lukketid, at hun gerne måtte sætte mig på en venteliste, og hvor er hun sød, at jeg så kommer på listen lige med det samme! Det bliver så godt – i stedet for det “Jørgen Leth”-hår jeg render rundt med.

Jeg pylrer lidt om Diki, indimellem er jeg urolig, fordi han sover meget og ikke har energi til noget, ikke engang til at spise! Og han er heller ikke begejstret for sit nye foder! Jeg skal måle hans åndedræt, når han sover dybt og taste det ind i en app., og det var for højt, men nu går det lidt ned dag for dag! Han har også mere humør, og når han kommer og vil lege med et stykke legetøj, som jeg skal kaste, så bliver jeg rigtig glad!

Mit fald i lørdags, herude i indkørsel, har givet mig nogle store blå mærker, men heldigvis ikke andet end det.

Og i går fik jeg en overraskelse: en af mine gode venner fra Depotgården har købt el-cykel og ville afprøve den med en tur herud til mig, så vi fik en lang eftermiddag med kaffe og en masse snak! Det er dejligt, når man ellers ikke ser andre en familie-boblen! Hun tager en test, før hun besøger vennerne rundt omkring i byen – det er m,eget betænksomt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *