Udflugt aflyst

Jeg skulle have været sammen med andre brugere af Tekstilværkstedet på Depotgården til Ribe i morgen – jeg har selv været med til at planlægge, og jeg havde selvfølgelig glædet mig.

MEN: da jeg kom hjem i eftermiddag, havde Diki haft dårlig mave, både kastet op og skidt – det var han ked af, og jeg selvfølgelig også, for der skal jo samles op og gøres rent! Det klarer jeg, men jeg bliver jo bekymret! Og jeg ved, at hvis jeg tager af sted i morgen, vil det rumstere i hovedet: “Hvordan har Diki det? – han er jo ikke glad for, at han ikke kan komme ud!” Og selv om en af mine naboer, som også passede ham, da jeg var i Brøndby forrige uge i mange timer, gerne vil gøre det igen, så kan jeg jo ikke byde hende at gøre rent efter ham, hvis det også sker i morgen.

Så jeg bliver hjemme og vil også have det bedst med det.

Men jeg havde en lille glæde i dag, da vi havde “Byt stof og garn-dag”. Jeg har – må jeg indrømme – overskud af garn, og jeg får aldrig det hele brugt! Så jeg havde pakket lidt forskelligt dejligt garn, som der heldigvis var nogle, der gerne ville overtage! Vi bytter eller tager lidt for det, og så bliver det da brugt! Super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *