Lige så stille…

…hygger Diki og jeg os herhjemme i dag!

Han sover hele tiden, men jeg kan se på måden, han ligger på, at han er afslappet og har det godt – bare træt!

Det er helt fint med mig! Jeg ville selvfølgelig gerne have været med på udflugt til Ribe, men det er vigtigere for mig, at være hos Diki, når han var syg i går. Jeg ville have gået og tænkt på, hvordan han havde det, hele tiden, så det er godt for os begge, at jeg blev herhjemme! Og så nøjes med at sende en tanke til sy-veninderne, der lige nu besøger vores gamle “frivillige” fra Depotgården, der er flyttet “hjem til Ribe”, efter at hun blev alene. De har det helt sikkert hyggeligt med smørebrød og snak!

Så kommer jeg et stort skridt videre med en dejlig bluse (håber jeg den blir!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *