Så har jeg prøvet at sidde fast…

–i en elevator her på vandrerhjemmet!

Og heldigvis var jeg ikke alene, men sammen med Annette Danielsen, strikkedesigner, som havde holdt et meget underholdende foredrag og workshop med masser strikketeknikker ud fra sin næsten helt nye bog!

Liselotte og jeg ville hjælpe hende ned med al hendes bagage i elevatoren (vi overskred ikke nogen vægtgrænser), men i stedet for at køre helt ned fra 2.sal, stoppede den ved køkken/spisesal, og så ville den hverken op eller ned! Det hjalp ikke noget at trykke på alarmen, der godt nok blev besvaret, men uden at der kom hjælp!
Heldigvis viste det sig, at vi kunne komme ud og ind i spisesalen, der var aflåst, men på vores side, så vi kunne komme gennem spisesalen og ned ad trappen.

Der var ingen panik! Og lidt senere begyndte elevatoren at køre igen, så det er ret mystisk, hvad der skete!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *