Hvor bliver mine dage af?

Nu troede jeg lige, at så snart Strikkefestivalen i Svendborg var ovre, så skulle jeg slappe af ovenpå den travlhed, den gav med tilmeldinger, (få) afbud osv. Men jeg synes, der stadig er nogle ting + nyt.

Men “nogen” har bemærket, at jeg ikke har skrevet i en uge! – så jeg må hellere råde bod! Man skal jo ikke tro, at der er noget i vejen! Og jo, der var selvfølgelig en stor mathed, og den sad i mig i nogle dage.

Men hvor gik det godt altsammen. Danhostel Svendborg er fantastisk – det vidste jeg godt, for jeg har én gang før, i 2018, arrangeret en begivenhed magen til samme sted. Og iøvrigt også på et afbud! Dvs at der på mystisk vis ikke var nogen arrangør, og det blev opdaget alt for sent!

Jeg synes, det er rigtig sjovt at arrangere, tage imod tilmeldinger, lave lister med deltagere, fordeling på værelser (1, 2, 3 og 4 – sengs værelser efter ønske), samt arrangere aktiviteter. Heldigvis ikke alene, jeg havde en arbejdsgruppe på ialt 4, og jeg havde selv spurgt dem, om de ville være med – så ved man, at man kan samarbejde!

Vi har fået meget og dejlig ros for hele arrangementet. Og da Danhostel Svendborg leverer al forplejning, incl. kaffe/te/frugt hele dagen, så kører det! De er f.eks. også rigtig gode til at servere specielle retter til allergikere, det er flot!

Det er nok lidt specielt, men lige i øjet for os garvede strikkere, at fra fredag eftermiddag til søndag efter frokost sidder vi med hver sit strikketøj (der kan godt foregå andre ting samtidig!), og snakker!

Fredag aften har vi “Show & Tell”, hvor vi viser frem, hvad vi har strikket siden sidst:

Vi havde et stort mødelokale til rådighed + flere stuer med bløde møbler, hvor vi kunne sidde og strikke. I det store lokale havde vi 2 workshops, den ene med en dame fra Ærø: “Ærøsokker”, som ikke kun handlede om sokker fra Ærø, men var et historisk foredrag om sokker, helt tilbage til oldtiden! Og med masser af sokker, der er strikket op i de forskellige modeller. Meget interessant, hun ved virkelig noget om emnet!

Og så havde vi gjort et “scoop” og engageret en af de mest populære og aktuelle strikkedesignere i DK, Annette Danielsen, til at holde workshop/foredrag ud fra sin sidste bog “Tæt på Ækvator”, som vi selvfølgelig kunne købe, og modellerne, som vi kunne kramme! Og så kunne vi lære nogle af de teknikker, som hun har brugt. Det var super spændende!

Og ja! jeg har allerede fundet garn frem til én af dem!

Vi medbringer også “adoptionsparat garn i store mængder”, som får nye ejere i løbet af weekenden!

Sådan en weekend kan man leve på længe! Måske især, når man som jeg ikke foretager mig så frygtelig meget i det daglige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *