Test i ferien

Victor holder efterårsferie hos mig, og det er som altid rigtig hyggeligt! Han har sin “hule” i mit arbejdsværelse, hvor der er redt op til ham og Plys og Pandi på sovesofaen i hjørnet bag arbejdsbordet, som han har et stykke af til sine spillemaskiner og pc, så det er helt klart hans område! Han må selvfølgelig gerne have sine ting inde i stuen, men indimellem vil han gerne være sig selv, og det er OK!

For enden af sofaen har Diki sin sækkepude, og er vi herinde, kommer han lige så stille luskende og lægger sig!

I går måtte vi lige på en lille udflugt, for Victors Far havde fået en besked fra “Smitteopsporingen, at han havde været tæt på en, der var smittet og derfor skulle testes. Det kunne have været i forbindelse med “Kulturnatten” i København i fredags, hvor Victor også var med, så derfor ville det være en god idé, at han også blev testet. Her i Fredericia er alle “lyntest”-steder blevet nedlagt, der er nu kun et sted tilbage, hvor man kan få en pcr-test, så der kørte vi ud – bare for at opdage, at de holde frokostpause! Så måtte vi ordne andre ærinder i mellemtiden, bl.a. skulle vi ændre Victors “børneguide-billet” til toget, så han kan stå på toget i Vejle i stedet for Fredericia på fredag. For han er nemlig blevet inviteret i Legoland fredag af sin fætter Christian og kusine Christina, og de har kun fri fredag. De bor jo i Vejle nu, så det vil være nemmere for dem at sætte ham på toget i Vejle. Det glæder han sig vildt til! De 2 arbejder i Legoland i weekender og ferier, nu hvor de begge er studerende, og så må de have en gæst med på deres fridag.

Victor er skrap til IT, og i går aftes kunne han hjælpe mig, da jeg fik nogle billeder sendt på min telefon, men ikke kunne finde ud af at få dem over på PC’en! Det kunne Victor – uden at have prøvet det før, men pr. instinkt!

Lillebælt Quilterne fejrede nemlig 20-års jubilæum ved en syaften, efter den vellykkede udstilling i weekenden. Jeg deltog ikke, fordi Victor var her og nok ikke ville finde det meget interessant at sy sammen med en masse damer! Men så var der én, der sendte mig billeder (til Facebook gruppen):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *