Ferie-pandekager

Det har været en tradition i mange år, at når børnebørnene holdt ferie hos mig, så skulle vi have pandekager en aften – og sådan er det stadig, når Victor er her alene på ferie!

Nu er de 4 store børnebørn voksne, og det er vel over 20 år siden, at den tradition startede, og det blev til, at de selv bagte pandekagerne!

Og det vil Victor selvfølgelig også gerne hjælpe med:

Det var sidste aften af denne ferie, som har været præget af regnvejr, så vi har mest været herhjemme, men det gør ikke noget for Victor. Han havde nemlig fået overraskelsen at vide, så han kunne glæde sig til, at hans fætter Christian og kusine Christina havde inviteret ham i LEGOLAND den sidste dag.

Vi pakkede alle hans ting om aftenen, og han var helt med på, at det var tidlig godnat! Så han var frisk næste morgen. Regntøjet var i en pose for sig, så han kunne få det med i Legoland, men det kom heldigvis ikke i brug, for dagen blev flot med skyer, blæst og sol = ikke så mange i kø ved forlystelserne!

Jeg kørte ham til Vejle, hvor de 2 søskende har en dejlig lejlighed sammen, og hvor Felix, Christinas kæreste også skulle med, ham er Victor også vild med!

Og derefter overlod jeg ansvaret for ham til Christian, som sørgede for, at han kom med “Børne Guide”-toget til Sjælland om eftermiddagen. Jeg havde fået hans billet ændret, og det er med stor tillid, vi sender ham af sted med DSB, for der er virkelig tjek på sikkerheden, børnene afleveres med alle oplysninger og kontakt-telefon numre, dørene er aflåst, så ingen udvedkommende kan komme ind, og afhentnings personen tjekkes af de 2 specielle konduktører. Victor er helt tryg og synes, det er sjovt at rejse på egen hånd på den måde. Og forældrene blev løbende orienteret om den forsinkelse, der var pga nedfaldne køreledninger om formiddagen.

Victor har ringet i dag og sagt tak for en dejlig ferie! Han er så heldig, at han i dag skal i Tivoli i det skønne vejr, sammen med sin bedste ven og begges familier.

Og jeg glæder mig over, at mit yngste barnebarn kan holde ferie nogle dage sammen med mig trods afstanden, ligesom de 4 store gjorde hvert år – også selv om jeg er blevet 20 år ældre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *