8 år siden i dag

Jeg vidste det egentlig godt, men det var Facebook, der mindede mig på, at det i dag er 8 år siden, jeg flyttede hertil!

Det har jeg aldrig fortrudt! Det “store” hus i Brædstrup = 200 kvm i 2 etager, hvor jeg boede i 34 år(!), var jo alt for stort til 1 menneske og en hund! Jeg kunne heller ikke holde den store have, og der var jo ingen andre af min nære familie tilbage.

Så da det endelig lykkedes at sælge huset, var jeg ikke længe om, at finde flere små rækkehuse i Fredericia, som søn + svigerdatter var med ude at kigge på – og jeg var ikke i tvivl om, hvilket af dem, jeg bedst kunne lide. Jeg handlede med 3 mdr.’s overtagelsestid – der var jo meget, der skulle pakkes, og da det var et dødsbo, kunne jeg få nøglen og flytte ting ind hen ad vejen, indtil det store flyttelæs kørte den 24.10.2013.

Og her har vi det godt, Diki og jeg: søde naboer i senior-andelsboligforeningen, de 2 af mine børn m/familier bor her i byen, og jeg kan tage toget til København såvel, som Victor kan tage toget her til mig!

Diki var kun 1½ år gammel, nu er han en gammel hund med hjertefejl – men han har det godt. Og jeg har jo også lagt 8 år til min alder og fået forskellige skavanker – men det er bagateller, som ikke giver mig besvær.

Jeg synes stadig, jeg var heldig i mit valg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *