Det var Kattens!

Der har altid levet katte på Casa Colors jord! I mange år, mens svigersønnens forældre boede der en stor del af året, var det en masse vildkatte, som de fodrede men aldrig kom i nærheden af.

Efter nogle år, hvor der ikke boede nogen, satte Vicente og Maria, som passer det året rundt, 3 store killinger derud. De 2 er væk, men den 3. en hunkat, som har været tam som killing, er nu “dronning af Casa Color”.

Hun – som har mange navne, jeg kaldte hende “Mummy”, Vicente kalder hende “Le jeffe” – har fået en masse killinger, nogle af dem har også fået killinger, men hun er selv blevet steriliseret – heldigvis – og hun er helt ubestridt “chefen” over dem alle!

Hun bliver hurtigt tam igen og kommer gerne hen for at blive kælet for, når bare man er lidt forsigig. Hun kan også godt lægge sig i vinduet indenfor gitteret, men kommer aldrig ind. Så ligger hun og kigger, når man ruller skodderne op om morgenen!

Enkelte af killingerne kommer lidt tættere på, en enkelt så tæt, at man lige akkurat kan røre den. Men “Le jeffe’s” voksne datter (som selv har killinger) skulle i hvert fald ikke forsøge at få kontakt med os – så fik hun tæsk af sin mor!

De andre var helt bestemt nysgerrige, men på afstand!
Men når fodringstiden nærmede sig, fik “Le jeffe” og hungik i spidsen ned til redskabshuset, hvor hun viste, hvor foderet var!
Og så kom de allesammen myldrende!
Enkelte meget sky kom bare lige ind, spiste hurtigt og var væk igen – mens “Le jeffe” hold øje!
De har det godt, og når vi nu er rejst hjem, er det Vicente, der hver aften. når han kører hjem fra arbejde, kører forbi og fodrer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *