Det skønneste garn ever!

Ja, det er dyrt! Men det er også så lækkert og smukt, at det trumfer alt andet!

Yak 20%, silke 20%, merino 60 %, løbelængde 366 m/100 gr. Det er en gave til Diki’s plejemor, der også strikker, men aldrig har prøvet Uldféens skønne garn.

Hun er så glad for Diki og ville ikke have noget for at passe ham, mens jeg var på ferie, men det betyder utroligt meget, og jeg kan være tryg, når jeg ved, at han bliver passet kærligt, så hvad kunne jeg give hende, der er bedre end det garn, jeg selv elsker! Hun valgte det selv imellem flere forskellige og er selvfølgelig glad!

50% yak og 50% silke, løbelængde 400 m/100 gr. Det er så skønt, og jeg vil strikke en trøje til mig selv, men har ikke helt lagt mig fast på hvilken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *