Den største glæde og fornøjelse…

…er, når man selv kan give sine tæpper væk – og de bliver modtaget SÅ godt!

Jeg har besøgt min tidligere nabo gennem mange år sammen med hendes datter og 2 yndige børnebørn – og jeg MÅTTE selvfølgelig sy søde tæpper til Alma og Luna.

Alma, som er knap 3 år, fik et tæppe med billed-historier om Bjørnen Paddington, og hun var ikke længe om at opdage historierne sammen med sin Mor:

Lillesøster Luna på 3 måneder fik et tæppe med stærke farver, fisk, hvaler og andre maritime tegninger, som Alma (da Luna sov) også gik i gang med at udforske – Alma fandt også de fine broderede navne på begge tæpper, som min ældste søn har broderet!
Hov! der var også bagsider, der skulle granskes – Alma kunne se en græsplæne med masser af blomster på Lunas tæppe, og striber på sit eget.
Heldigvis vågnede Luna af sin lange formiddagssøvn – dog efter at deres Mormor og jeg var gået på café – men så var det godt, at deres Mor kunne tage billeder!

Det var en dejlig dag, både med småpigerne og deres Mor, og med deres Mormor, som der også blev tid til at hygge med – vi fik en skøn frokost på “Det gamle Posthus” i Brædstrup – en fødselsdagsgave, som ikke kunne indfries før nu! Det var så godt at få snakket om både “gamle dage” og om den flotte renovering, som Brædstrup bymidte har gennemgået! Vi boede dør om dør i 34 år, så der var nok at snakke om!

Tak for en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *