Der er styr på det

Et meget interessant besøg på Kolding Sygehus i dag har opklaret for mig de undersøgelser, jeg har været til, siden jeg var temmelig syg i april.

Og det var rart at opleve, at det slet ikke behøver at være så stresset, som man hele tiden hører i medierne p.t. Sådan har det iøvrigt også været ved de øvrige undersøgelser. Der blev brugt masser af tid til både undersøgelserne og samtalerne, hvor jeg fik en rigtig god forklaring og visning på skærmene, hvor jeg kunne se kurver og scanningsbilleder.

Det viser sig, at jeg – uden at jeg har været bevidst om symptomer – har haft for højt stofskifte siden 2014! Men først i forbindelse med diverse blodprøver for ½ år siden har min nuværende læge opdaget det, og afdelingen på Kolding Sygehus har både konstateret, hvad og hvordan og set tilbage på tidligere prøver.

Og det viser sig, at den medicin, jeg har fået i 1 måned, virker så godt, at det forhåbentlig er tilstrækkelig behandling – som der selvfølgelig vil blive fulgt op på.

Det blev så også konstateret, at en mulig alvorligere diagnose kan afkræftes.

Datteren var med, som de andre gange – det er fint at være 2 til at høre, hvad der bliver sagt – og vi var meget enige om, at det var en god oplevelse – ja nærmest hyggeligt!

Og selv om jeg ikke har været nervøs – så er det rart at føle sig tryg!

4 tanker om "Der er styr på det"

  1. Tak for at skrive det videre til os, Hanne. Det er et dejligt indlæg at læse, både ift. dit ve og vel og ift. den side af sundhedsvæsnet, som jo stadig findes under coronapresset og manglen på sundhedspersonale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *