Smuk, smuk oplevelse: Pigekorets Jul

Så faldt skuldrene helt ned, og jeg bare nød den smukke koncert, som blev sendt på DR før jul, hvor jeg slet ikke havde ro på, men rendte rundt om mig selv og forsøgte at lave julemad, pynte op, pakke julegaver ind osv!

Men efter at det lykkedes at få en dejlig og hyggelig jul på trods af alle genvordighederne, og gæsterne er rejst hjem til Sjælland, falder roen ligeså stille på mig!

Gæsterne glemte den (hjemmelavede) leverpostej, jeg havde bagt i flertal, så da datteren ringede om andre ting, spurgte jeg, om de ville have den? Og lidt senere kom en mail fra svigersønnen, om det var rigtigt, at jeg ville donere en leverpostej mere udover den, de fik før jul – for nu havde han fået smagssansen tilbage, og den smagte virkelig godt! Han ville ud og have noget motion, så han ville cykle en tur – og da jeg lige havde taget 2 franskbrød ud af ovnen, fik han det ene med også! Det gjorde lykke, og nu skulle der laves om på menuen til aften!

Så satte jeg mig med mit nye strikketøj og så den fantastiske koncert med DR Pigekoret – det er noget af det smukkeste, jeg har hørt og set! Både de store, de små og dem midt imellem, hvor synger de smukt, og hvor var det flot præsenteret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *