Mere Corona

Så ramte det igen – nu er det næsten hele min nære familie, der har haft el har Corona i en eller anden variant!

Jeg startede – og det var allerede i april, hvor jeg blev smittet, mens jeg var indlagt på sygehuset. Heldigvis er det ikke mig, der har smittet min familie, det skete først i november og december, og det er ikke til at sige, hvor de forskellige er blevet smittet. Vi har ikke været sammen på tidspunkterne, hvor vi er blevet smittet, men selvfølgelig har de indbyrdes smittet hinanden, ægtefæller og børn.

Nu blev det svigerdatterens tur, så det er spændende, om ældstesønnen er blevet smittet – eller bliver det. Hun er hjemme nu, men han bor jo i samme hus, og de er begge vaccineret 3 gange. Vi har jo været sammen med dem en af dagene i julen, men når jeg tæller dage, tror jeg ikke, at de har smittet andre af os – eller omvendt!

Jeg håber det bedste for dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *