Nytåret starter med et “Marysvøb”

Godt Nytår til alle, jeg ikke har været i kontakt med!

Det var rigtig fint at holde Nytårsaften stille og rolig herhjemme sammen med en lidt urolig Diki!

Jeg var så heldig, at jeg fik “Diner Transportable” fra datteren, som havde lavet en dejlig 3 retters menu til både sin svigermor og mig – og som svigersønnen bragte ud – lige til at sætte på bordet eller lune i mikroen:

Laksemousse
Indbagt mørbrad m/estragonsauce
Cheececake med amarone kirsebær og hakkede mandler og nødder.

Sikke en middag! Når sandheden skal frem, så kunne jeg faktisk slet ikke spise så meget, så jeg havde mad til næste dag! Men det er jo også rart.

Diki er ikke bange for fyrværkeri som mange hunde (også tidligere hunde hos os). Men han er urolig, når det larmer rundt om os – og det gjorde det! Han skal selvfølgelig ikke ud, mens det står på, men det er godt at hygge lidt på Mors ben, mens jeg strikker og ser TV! Han kom faktisk ikke ud, før det var blevet stille igen ved 3-tiden, hvor han vækkede mig.

Jeg fik til gengæld strikket meget på mit nye strikketøj – et “Marysvøb”, som jeg startede på mellem jul og nytår.

Jeg har strikket det smukke “Hap-shawl” flere gange, og nu er der igen én der ønsker det (nej, der ventes ikke små i familien!), og jeg synes jo, det er så smukt og dejligt at strikke! Jeg strikker det ikke som de fleste, for i stedet for at strikke den brede bort “Old Shell” i 4 dele, som sys sammen, bruger jeg den vejledning, som Lotte Wackerhagen har lavet, hvor man strikker det rundt med vendinger i ét hjørne, det bliver meget smukkere med de dobbelte hulrækker i hjørnerne.

Jeg bruger en masse maskemarkører, som sættes ind mellem rapporterne, det mindsker risikoen for fejl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *