Til lykke og TAK!

Det lykkedes! Bebe og Kaya vandt konkurrencen om at være Årets Hund i Elbobladet i Fredericia! Og det har mange af mine venner her på bloggen og på Facebook hjulpet med, ved at stemme på dem hen over weekenden, hvor både deres ejer = min datter, jeg og andre i familien har bedt om hjælp!

Det handler nemlig ikke kun om en sjov konkurrence og æren! Det handler også om nogle meget fine donerede præmier, både i form af foder og godbidder, men også om dyrlægebehandlinger! Så det er en god støtte i en familie!

Tak til alle, der har hjulpet til! Iflg. Elbobladet blev der afgivet rekord mange stemmer, de 2 dejlige hunde-“kusiner” fik 920 stemmer af 3075!

2 tanker om "Til lykke og TAK!"

  1. Tillykke med gevinsten! Da jeg var inde for at stemme på hjemmesiden, havde din datters hunde ikke så høj en placering, men heldigvis gik det alligevel.
    Hilsen
    Kirsten i Tønder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *