En dejlig dag

Det blev en rigtig dejlig dag – selv om jeg var meget nervøs på forhånd!

Jeg var inviteret til at besøge Linnea i Horsens – egentlig før jul, men da turde jeg ikke køre i min gamle bil, som var noget ustabil – og så i vintervejr. Så vi havde udsat det til medio januar, og selv om det var tåget fra morgenstunden, så var det klaret op, da jeg kørte ved 10-tiden.

Og så fik jeg lært min lille nye bil meget bedre at kende, end når jeg bare kører små ture i Erritsø og Fredericia, det var dejligt. Nu er jeg blevet fortrolig med den, og samtidig blev den fugtet af, for den har aircondition – det har jeg aldrig haft før!

Det er altid utroligt hyggeligt at besøge Linnea – synes vi begge 2 – vi snakker godt sammen! Og så har vi en del interesser tilfælles.

Ikke mindst håndarbejde! Linnea er efter min mening den dygtigste patchworker/quilter i DK! Og selv nu i en høj alder syr hun fantastiske tæpper, bl.a. til børn på julemærkehjem, og denne gang havde hun 2 helt færdige, som jeg fik med hjem (nogle gange kan hun ikke slippe dem, men skal gå og ae dem et stykke tid først!)

Stjernetæppe, håndquiltet!

Linnea fortalte mig, at stjernetæppet blev hun inspireret af, da hun faldt for det spændende blå stof, da hun var på Tæppetante-træf (hvor de stoffer, vi får som donationer, bliver delt ud). Hun har selv tegnet mønsteret, som hun gør med alt, hvad hun syr, syet det på maskine (tænk – alle de små bitte dele er syet sammen på maskine!), og håndquiltet – med gigt-fingre! Hvordan kan hun dog?

Jeg er virkelig en stor beundrer af Linnea!

Det andet tæppe er helt anderledes, men også vældig sødt, og ligeledes håndquiltet.

Hvor er de heldige, de børn, der får sådan et tæppe til evig eje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *