Til lykke med den første runde fødselsdag Victor!

Victor 10 år i dag! Stort, stort til lykke!

Vi kan allesammen i familien godt huske den aften, du kom til verden – en lille smule (3½ uge) før beregnet, fordi din Mor blev alvorligt syg, så lægerne måtte tage dig ud ved et kejsersnit! Din Far holdt os heldigvis orienteret, så jeg havde telefonen med i patchwork-klub, og der blev skålet med et lille glas, da han ringede og fortalte, at du var arriveret og havde det godt!

Og du har haft det godt lige siden! I familien er du jo en slags efternøler, da dine fætre og kusine er noget ældre end dig! De 2 af dem var allerede 2 dage efter med på sygehuset for at besøge dig:

Der var ikke meget af den lille nye fætter!
Mor!
Far!
Så stor som en Cola!

Det første “Prinsesjal” var selvfølgelig til Victor!

Det første puttetæppe!
Og hjemme ventede – og accepterede – Cæzar det nye familiemedlem!

Det var en kæmpestor begivenhed i vores familie! Og heldigvis er Victor blevet en stor og fornuftig dreng, der nu rejser alene på ferie hos Farmor!

Til lykke! Jeg glæder mig til på lørdag!

4 tanker om "Til lykke med den første runde fødselsdag Victor!"

  1. Tak Farmor, jeg glæder virkelig til på lørdag! Og måske skal du prøve mit vr headset og køre på rutshebaner. Jeg kan sagtens huske billedet med mig som stor dreng der besøgte dig!!!

    • Ja, det er jeg sikker på, du kan! Det var så spændende! Og så gav du is til os allesammen!
      Vi ses! Kan du ha’ en dejlig aften med dine gæster!

  2. stort til lykke til og med Victor, han er bare så fin og jeg tror vi alle der læser med her godt kan huske hvor spændende og dejligt det var da han kom til verden.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *